Jobbig dag!!!

Idag har det varit fullt upp började dagen med stalltjänst kl 6:30, därefter gick jag och johanna och läste igenom lite till tentan. Som vi skulle ha vid 8:30. Ja så det har varit fullt upp. Idag hoppade vi också teräng för peter E.Gick faktiskt väldigt bra om jag får säga det själv :). Har haft det väldigt stressigt och tufft idag och som följd kom huvudvärken självklart. Övan på allt så efter att vi varit och shoppat på nova, så skulle vi köra och sola. Vid 9 tiden så kom hon som skulle kolla att det inte var någon kvar där inne och självklart så var deet två förvuxna fjortisar som skulle sola innan oss, så fanns det bara ett solarium kvar och ja gissa vem som blev utan!! Som vanligt. 

Haha men nå andra sidan så sparade jag dem pengarna, och dess utom så jämförde jag och keno vår bränna häromdagen och vi var lika bruna båda två och då har keno ändån varit i Thailand i 2 veckor så jag tror att jag klarar mig. 

Köpte förövrigt två nya tröjor idag:)

Måste beröma min älskade Jurist idag, han är helt underbar. Finns ingen annan häst som han. Eftersom att jurist var i stort behov av ett bad innan idag så fick det bli det, så vi följde med Malin ner och kvällsfodra på Flyinge vid 8. Borstade av min nybadade nallebjörn som förövrigt valde att bli kelad istället för att äta sitt hösilage. Hur många hästar är det som lägger sitt huvud i famnen på en när dem har hösilage under nosen. Inte många.  Älskar verkligen honom<3.

Uppdaterar bloggen imorgon med lite bilder från terängen, orkar inte mera idag nu blir det en tupplur innan man ska upp och börja stalltjänsten om 6 h.

Har förresten fått ett nytt smeknamn!! Mikan!! Kan ju gissa vem som gav mig det.?

                                                                                                       
           Take care!!     
        Mikaela Lina Beijer


Gott&blandat.

Tentan blev ganska lyckad fast att jag inte han skriva ordentligt på dem tre sista frågorna. Hade tentagenomgången i morse. Efter tentan så hade Mia självklart foderstater som vi skulle räkna, Jag med flumissarna Johanna,Erika och emelie gick in och satte oss i grupprummet, haha det sämsta vi kunde gjort. För självklart hittade vi på annat att göra.
Ja så kan det gå om man går på Alnarpsfest och killarna bjuder  .



Btw!! Keno vi har hittat lösningen på biggans knaseri:) 
Jag, Johanna, Erika och Emelie passa på att lösa fallet när vi ändån hade lite att göra!! LoveLove<3

 

 Inte mkt att säga på mentorstiden heller utan drog hem och käkade lunch sen hade vi ridteori med redovisningar..Har förövrrigt sprungit till skolan idag:) och gott fram och tillbaka. Förbereder sig innför sommaren.

Byggde fram banan, och hade sedan hoppträning för Peter. Är faktiskt ganska nöjd idag. Dem linjer som vi hoppade kändes väldigt bra och även första banan. Missade att rida ut vägen till sista bara. Men annars väldigt nöjd.  Efter mig hoppade Ylva och Mian banan och hade sen en samling, sen skulle vi hoppa om banan igen och hade skrittat ganska länge så andra banan känndes inte lika  bra som första men är väldigt nöjd ändån.
Ser fram emot torsdag, då vi hoppar terrängen. Men tycker faktiskt lite synd om Johanna,Sandra m flera som ska rida sitt program på Måndag.
 Att få dem så lydiga och framme för skänkeln som vi skulle ha dem idag också hoppa terräng på torsdag, "det förstör ju lite, men det är ju den andra gruppens problem på måndag" sa Peter. Ja så kan man ju också  se det men tror att ni reder ut det bra ändån<3

Har varit och hämtat sofia vid tåget nu ikväll, stackarn hade fått stå upp efter att dem var tvugna att byta tåg för att deras var ström löst. Hatar SJ, och för er som inte vet det så får du inte åka med Öresundstågen inom skåne om du inte har köpt en SJ- biljett. Så dem biljetterna som du köper i dem vanliga automaterna gäller inte på Öresundstågen längre. Tro mig!! Märkte det i fredags, fick vänta på nästa pågatåg mot Helsingborg, fast att det typ gick 4 där emellan som gick mot Helsingborg. Jaja, Man lär av sina misstag och nu vet jag ju det!!

Eftersom att tåget var försenat så hann jag och keno sticka och sola innan.  Låg och tänkte på en sak, När du kommer till ett ställe där du ska sola!! Vad är det första du tittar på/efter på personen som solat innan dig??När han/hon kommer ut!!
Haha sug på den!! Vill du se vem det är??, eller tittar du efter hur rödbränd eller brun personen är?? E han/hon snygg?? Vem vet du kanske träffar ditt livs största kärlek där. Haha..och så ser man ut som man gör efter solen:) 

Tentan börjar att närma sig så det är väl dags att plugga lite,
och glöm nu inte festen på Fredag.

                Ciao


Älska med hela ditt hjärta!!

Har inte hunnit plugga alls idag och var helt inne på att vi hade tentan imorgon...haha ja är verkligen ute och cycklar idag. Det är tur att man inte är blond ju :) haha
Har haft ganska mkt tid för mig själv idag, då man funderar väldigt mkt.

Måste bara få säga att jag vet inte vad jag hade tagit mig till om music inte hade funnits!!! Love it.
Idag har det varit väldigt blandat men framför allt:

Make it rain. m Fat joe Feat Lil Wayne. mm
Glide for me. m Redd Hott Feat. Bobby Valentino
Riktigt bra music!!

Lyssnade också på gammla låtar som jag haft sen innan som hoppat från mp3 till mp3 sen datan.
 
Dirty Dancings soundtrack. Var bara tvungen att lyssna på den för att blev helt förstörd efter att jag läst att Patrick Swayze som spelade Johnny i Dirty Dancing har insjuknat i cancer. Tycker att det är hemskt att allt är så orättvist här i världen. En utav dem bästa filmerna som jag sett, och en av dem hetaste skådespelarna.....
Så sjukt läcker e han....

Och nu vill man knappt kolla på bilden, för jag vill minnas honom som han var i filmen. Hoppas verkligen att han blir frisk.Men kanske dags att börja stödja Cancerfonden så att forskarna hittar något som hjälper innan man förlorar fler och kanske någon som man älskar. Ta vara på kärleken och vänskapen så läge den finns kvar.

Älskar dig Markus Andreas Ekstrand av hela mitt hjärta!! Det tillhör dig!!


Läser en del bloggar och hittade tolkningen av Charlotte Perrellis låt- Hero. Det var när dem sjöng den i melodifestivalenfinalen i globen. Hade nästan glömt det. Det är Moto boy som sjunger den tillsammans med Charlotte Perrelli, och gör det så j**** bra, det e helt sjukt. Det sista med Charlotte är bäst så lyssna på hela. Finns på you tube. Laddar upp den här imorgon.

Imorgon blir det hoppträning för Peter, och tentagenomgång på avel.
Vid 8 tiden kör jag in och hämtar Sofia vid tåget sen sticker vi till solen.
För övrrigt denna veckan så har jag och mina babes planerat att hinna med systemet innan fredag:) Då det blir fest här på G-punkten. Ta och pillra er hit för annars kommer ni att missa något som ni sent kommer att glömma.

Ja ja dags att vända sig mot kudden, har ju som sagt ingen teta imorgon.
Riktigt skönt.

 Dont forget att älska med varandra. 


                                                                           Xoxo Mikaela Lina Beijer




Suck!!

Kan ingen bara röva bort en för några dagar, just nu är allt ganska tungt och jag mår inte bra. Jag har varit sjuk i drygt två veckor nu och börjar bli less på de. Det blir ju inte roligare för att man tänker på vad man har för uppgifter framför sig i veckan. Tenta imogon i Hippologi... suck. Hade helst velat åka bort nu där jag bara hade fått va..Robinson träsket hade inte varit helt fel. Nee usch hade velat åka till solen,  funderar på att beställa någon resa. Någon som vill hänga på?? 

Nä det är bara att ro denna skiten i mål i två månader till sen har jag tre månader framför mig med ett skönt lov. Hahah ni som klagar på att ni har för lite lov, ska veta att vi har inga alls. Suck. Nä nu får man ta och rycka upp sig, det är bara att bita i det sura äpplet.

Även om det är en dag som man fruktar för så har den också sitt slut. Vill inte plugga men det är väl dags att jag tar tag i det för en gångs skull  :S

Varvar plugget med att städa rummet..Hhaha kan kan säga att det behövdes. 
Vill inte vara kvar här, jag vill hem till Helsingborg..............
  
Se you 

xoxo Mikaela Lina Beijer


Helg

Har haft en skön helg förutom att jag börjar få ont i halsen igen, haft en tanke på att det kanske är körtelfeber eller halsflus men vill inte missa denna veckan i skolan så det är bara att bita ihop, på tisdag hoppar vi för Peter, Onsdag är det programridning för Bo Jenå och torsdag ska vi hoppa terräng för Peter, ser fram emot denna veckan och har inte tid att bli sjuk.
 Kom hem till Helsingborg idag, träffade min familie. Haha under  tiden som Mike P satt och tittade på Rögle-AIK så passade jag på att driva med syrran och flabbade som fan åt henne. Hon var inne på toa och skulle bada och jag f ick för mig att jag skulle få henne til att tro att hon var inlåst.  Efter att hon trodde att hon var inlåst och ser att vattnet i badrummet började svämma över så fick hon panik och ropde på mamma och då knäckte jag mig, ut ur toan kommer bebban helt vetskrämd och börjar slå på mig. Haha det var ganska roligt faktiskt.


Snart dags att åka  till skolan.
Ska bli skönt att komma till skolan igen saknar mina Partyprincess  , för övrigt så kommer det att bli fest på G-punkten i helgen. Kanske ses.

                                                               xoxo Mikaela Lina Beijer






Torsdag

Under dagen så stack vi in till stan och lämnde Sofia vid tåget och i det underbara vädret så åt vi glass, jag och keno.Whiee...
Fixade också lite grejor till festen. Vi stack och köpte en huvudbonad som man skulle ha jag hade ett band och keno en tiara, sen skulle man ha en djurreflex så det fick bli ett mumintroll om det räknas om ett djur. Haha jag och keno fick oss ett och ett annat gott skratt iallafall även om inte grejorna kom till användning.

Sen så var det dags för festen på Alnarp. Tack alla för en trevlig kväll, fastän att alla inte rktigt kommer ihåg vad som hände den kvällen..Eller hur?? För övrrigt så var prinsen där, och papparazzi var framme men tror inte att det är så populärt att jag  laddar upp dem bilderna. Hoppas att alla hade en trevlig kväll för det hade jag iallafall. Haha är inte så räd för dem längre:)
Lite bilder från festen..




Tisdag

Har tyvärr inte hunnit att blogga så mkt denna veckan. Men i Tisdags så  mådde jag inte så bra så jag ble hemma och följde med Sofia in till stan för att få hennes bil fotad på audi och självklart så tslades det och taslades när det kom in tjejer på bilverkstan, precis som att dem inte sett något annat.......men det pinsamaste var ju att dem kände igen bilen sen innan då dem fick lakera om hela sidan, haha men den gången var det inte söta keno utan niklas, ni borde ju nästan ställa upp i tvprogrammet  "Sveriges värsta bilförare" haha

Jaja lite pinsamt men iallafall, efter det stack vi till nova och gjorde av med lite pengar. 
Blev lite nya kläder och skor till torsdagen, och en runda till solen efter det.


Äntligen!!

Äntligen har jag fått mitt internet så nu är jag kontaktbar dygnet runt.
 Det har hunnit hända mkt sen jag skrev sist, bla annat så var jag i Göteborg v8 då det var Göteborg Horse Show, det var skönt att lämna skåne för en helg och sticka upp till pappa och Lotta i Göteborg, börjar bli mätt på allt vad skåne innebär..suck.
Jag har oxå lyckats bli ett år äldre och blir nu inte utslängd på systemet  längre ;).

Vi har hunnit med 2 ridveckor som har varit helt underbara, jag gillar bara min stora nallebjörn mer och mer. Och med stalltjänsten så är man snart i full gång hela tiden.
Jag har börjat att gå till och från skolan och känner att det ger bra resultat ,jag mår mkt bra för tillfället och ska vara i topform inför sommaren. Jag har även hunnit söka sommar jobb, väntar bara på svar, om inte så har jag ju två bra allternativ med väldigt bra lön, men jag hoppas att jag får det som jag sökt på Helsingborgs Djursjukhus.

Idag har jag och Sofia varit duktiga och pluggat lite unghäst som jag skulle haft gjort för länge sen, men har bara inte blivit av. Sen gjorde vi oss förtjänta utav en semester till solen, eller vad man nu skall kalla det ?? ... Förr övrrigt i helgen så tittade vi på melodifestivalen och jag kan lova att alla satt på hel spän av frustration att en så dålig låt kunde få så bra poäng så att den kommer tvåa..Caroline af Ugglas?? ...Hallå!!
Men tror att Sverige kommer vinna med vår vinnarlåt faktiskt. Jag har iallafall bestämt mig för att oddsa på den. Kan ju alltid hoppas.

I Flyinge händer det ganska mkt för tillfället, det närmst inplanerade är en fest som är på Torsdag. På Alnarp, där prinsen befinner sig :) men ska jag vara helt ärlig så är jag lite scarry....hahah dem är helt saiko. Dem har typ massa konstigt för sig, ritualer? haha...men som tur e så har jag min bodyguard med mig..Antonia ;) Jag får väl ta mig en "stänkare" så kanske man blir som dem...haha

Imorgon så blir det lektion med vetrinären Per Mischanek?? någonting!! Om djurskydd, sen drar jag och sofia till stan och gör en hälsokontroll av pia, fikar kanske och sen blir det shopping. Känner att jag behöver få spendera lite moneys!!!!

Nä nu ska jag krypa ner i min varma säng.

                                                   xoxo Mikaela Lina Beijer

RSS 2.0