Dressyrspecialen.

hej!! har haft väldigt mkt nu sista tiden i skolan och har inte haft tid med att blogga över huvud taget. Jag och Sandra håller på med vårt examensarbete och det ska snart vara inlämnat. Jag och sandra ska sitta uppe i natt för att jobba med det så vi kan börja skicka in delar av det. Har också haft stalltjänst hela veckan!! Har varit helt underbart väder så har varit väldigt pigg hela veckan och kommit upp i tid så att jag har gått till Flyinge, riktigt skönt det tar ca 50min-1h att gå den vägen. :) Finns inget bättre att ut och gå på morgonen när solen är uppe och bra musik i sin mobil.
Hörde en ganska rolig sak på NRJ i morse, när NRJ intervjua en tjej som jobbade med att städa flygplan. Hon fick frågorna om det konstigaste som hon någonsin hittat och vad som var det mest dyrbara som hon hittat när hon städa. Hon svarade dyrbaraste- laptops och mobiler och sånt. då sa knappen eller hakim(stavas?) "hur fan kan man glömma sin data så där, om jag hade haft en tjej så hade det varit större chans att jag hade glömt henne än min data!" ahahahha flabba som fan när jag hörde det, och dem två också. Efter i plugget i kväll ska man kanske få lite sömn, ska upp tidigt i morgon och sitta på hästryggen redan kl 7, innebär att jag ska vara i stallet lite efter kl 6. Imorgon ska vi rida på Kandar igen. :) Red på det för bosse i går, bra träning. Rider in på diagonalen och sätter ett klockrent byte, stort och lufftigt. Älskar min skolhäst.

Idag rider vi för susanne på eftermiddagen. Jobbar mkt med min sits för att utveckla den. DEn 10 maj då gäller det.

Tog lite kort igår tillsammans med Johanna och Helene på våra älskade hästar. Trivs bra med vår grupp, man blir ganska bortskämd här!! Får rida för några av dem bästa tränarna i Sverige och sen dessutom så rider vi tre i dressyrgruppen bara. Gruppen fick beröm igår av B för att vi jobbar på bra och höjer kraven mer och mer. Därför kan vi göra mer och vi får hörge krav på oss.

Lunch med Mian, Ylva och Johanna nu.

Ha det bra, hörs och ses :D

Ciao
Mikaela Lina Beijer


RSS 2.0