Bruksprov!!

Det har varit en tung dag idag, stalltjänsten tog 25 minuter längre idag. När vi var färdiga med Wallenberg södra och hade tagit ytterområdena så var dem fortfarande inte klara i norra. Fatta att det var segt idag eller!! Har suttit och tittat på löshoppningen för dem 4 åriga hingstarna som inte hoppades uppsuttet. Den sista hingsten som hoppade, hoppade med väldigt bra benteknik och god ryggverkan, men finast är ändå Damino, han löshoppade inte så bra. Han var väldigt stressad och hoppade  hjälphindret och bedömningshindret (7,50m) som studs.  Haha... mer lämplig som dressyrhäst kanske.

Vid ett tiden ska vi sitta på lektaren med ankan och titta, då den uppsuttna hoppningen för dem fyra/ femåriga hingstarna går. Sen ska vi ha ridlära teori, och i em har vi hoppning för ankan.

Igår red jag Jurist för Mette och det gick väldigt bra. Vi tränade skänkelvikning på kvartslinjen och att få hästarna lydiga och framme för skänkeln, fick också träna på att ge snabba impulser med skänkeln. Det gick väldigt bra, fick bra tryck i honom och han trampade riktigt bra i skänkelvikningen.

Imorgon blir det lite sovmorgon iallafall för jag har ingen morgon stalltjänst. 
Nu ska jag fortsätta att kolla på bruksprovet.
                                                                       xoxo Miki


Söndags mys!!

Idag har det varit en slappe dag som var väldigt välbehövlig. Sov till ungefär kl 12 idag, sen käkade vi frulle alla tillsammans inklusive SVINET!! Hatar alla jävla äckel!! Speciellt dig!! Vad e det som har gått fel i din hjärna egentligen?? Om du tror att man kan leva så, så varsogod du kommer ganska snabbt bli ner plockad på jorden igen!!...
Fan va skönt det är att få avreagera sig ibland men allra helst så hade jag gjort det på dig!! Haha.....

Jag älskar dig Markus Andreas Ekstrand<3 050308
 
Har för övrigt inte hänt så mkt, har varit och handlat med mina kära syskon,  Älskar er<3 

Imorgon är det Jumpclub "on tour" på Helsingborgs ridhus som jag hade velat se!!
Någon som vill med?? Får se om det blir av jag har väldigt mkt imorgon. Ska också försöka att hinna med att rida Samboca så mkt som möjligt denna veckan.



Saknar sheila och Garant!!
 Fick Sheila när hon var tre, sjukt fin blev hon. Synd att allt jobb som JAG la ner  på henne är bortkastat.
Men Men sånt är livet!!
Får istället tänka på vad jag har fått ut av det och ta det med mig!!
Saknar dig sheila<3
 Sheila är betäckt nu med Damino.Ska titta hur det går för honom under bruksprovet. Riktigt fin hingst.

Ska snart stricka ner till skolan så det är väl dags att gå och packa sina grejor.
                                                                                                     
                                                                                       Ciao


Snälla,Snälla,Snälla.

Under dagen som gått så har vi gjort ganska mkt. Jag vaknade kl 12.30 utav ett telefonsamtal från syrran som ville att vi skulle komma in och köra till systemet och handla lite dricka inför kvällen som egentligen skulle blivit utgång. Igår så blev vi bjudna till att komma och äta mat hos Björn och Mamma, och nu i efterhand så är jag glad för att jag inte tackade nej för F** va gott det var. Något helt annat än den j*vla student maten som man får leva på.

Under maten tittade vi på melodifestivalen, och ibland undrar man var fan Sverige är påväg. Jag säger bara Caroline af Ugglas.... Seriöst.
Antingen så gör du det för att du inte är medveten om hur du låter eller för att folk bara ska störa sig?? Isåfall har du ju lyckats!!
Vilket fall som så hade vi väldigt trevligt.

Älskar att komma hem till Helsingborg och längtar till sommaren när man kan sola och bada med sina syskon och vänner. Saknar er<3
 
Ikväll har vi haft en mysig hemma kväll och spelar Xbox 360. Vi har spelat Lips, sene it och en guitarr hero med älskling och syskonen med pojkvänner. Och massa mysigt. Har smakat den nya cidern Xider Jasmine, Peach ...väldigt god. Tycker att ni ska smaka dem.

Tänkte kanske sticka in till Helsingborgs ridhus och titta på tävlingarna imorgon!! Åker också tillbaka till skolan för en ny vecka om vädret tillåter!!  Det snöar riktigt mkt ute nu. Denna veckan blir det mkt, jag har ridning och stalltjänst ibland alla hingstar som kommer att vara på Flyinge. Suck. Men ser fram emot bruksprovet och helgen.

Igår var vi förövrigt på Väla, köpte en ny tröja och nya underkläder.

Nu blir det en varm dusch och sen kallar sängen!
                                                                                                                
                                                                                                      xoxo Miki.


Ekonomi tenta. Suck!!

Gick och la mig kl 4 inatt!!  Fatta att jag e trött. Jag och keno somnade på soffan på två röda!! Har inte sovit så gott på länge =D Jobbigt när klockan ringde igen vid 7 tiden.

Tentan skrev jag  utan problem.. pluggat i 2 timmar om ens det!! 
Idag skall jag fixa mina unghäst loggar sen är jag färdig med allt. ...Skönt

Skall dra mig bort mot Wallenberg för lunch stalltjänst och pussa lite på jurist . 
 Längtar till nästa veckas ridning och till bruksprovet=)
 
                                                                               Miki


03:45.

Vi har fortfarande inte gått och lagt oss!! suck. Pluggar och äter en massa frukt för att hålla sig vid liv.=) Gott
Älskar dig Markus Andreas Ekstrand av hela mitt hjärta<3
                                                                              / Din för alltid Miki.


Här på Flyinge!!

Är tänkt att jag skall skriva lite om senaste nytt både från flyinge och från G-punkten och allt stört som vi hittar på. Jag har inte fått mitt internet får nog inte det för en v. 8. Tråkigt eftersom att det är det ända sättet att ha kontakt med omvärlden när man lever här ;D.

Under höst terminen som gått har vi hunnit med ganska mycket, Vi började med körning där jag körde Marabou. Efter det så hade vi unghäst där jag och Keno (antoniawrede.blogg.se) red in Sandakans lillebror, vår pärla behöver inte säga mer!! (Den bruna hästen i min header.)

Och äntligen så har vi kommit till ridblocket =) Det har varit sjukt givande med dem två veckorna som gått, Har blivit tilldelad en helt underbar häst!! Jurist...... Och sen måste jag ju bara säga att min stalltjänst grupp är bäst=D om man nu kan vara det!! Haha

Vi har också hunnit med en hel del fester bland annat en i Kristianstad för att fira Daniels födelsedag, hade väldigt trevligt där synd att man inte kunde hålla i sitt Kredit kort bara, tappade den någonstans bland alla stampande fötter.  Nästa fest är inplanerad under Bruksprovet v.7 på helgen. Tycker  det e synd att keno inte e hemma och kan göra gustavslund osäckert.
Kan ju säga att jag börjar bli fett trött och keno ännu mer, hon sitter och flummar och fotar sig själv! Haha.. Fina bilder eller inte,  men tycker om dig ändån. 

Jag och Keno har även bakat kladkaka idag, kenos var dock av det kladdigaste laget.=)

Känner att det börjar bli dags att dra sig till sängs med tanke på vilken ekonomi tenta som väntar imorgon.

Har haft trevlig sällskap under tiden =D
 
God natt 
        xoxo Miki

RSS 2.0