Saknad...............................

Sjukt jobbigt allt......................................................


Hopptränade Kingen för Jörgen idag, och det gick riktigt bra. Hoppträna tillsammans med Emelie :) Ååå bara längtar tills jag får komma hem till Helsingborg. Just nu ser det ljust ut på hästfronten. Jag har fått världens chans och tänker ta tillvara på den. Bara älskar det. Fick hjålp av J förra veckan också då han ridit kingen innan, och tyckte att det var en väldigt stor skillnad på honom då och nu. Kul :)

I total förvirring och vrede så gick min mobil i sönder härom dagen, så i dag var jag och köpte en ny.

Ingenting har blivit som jag tänkt mig under julen så varför ska nyår bli det??



Jag önskar att du vorre här.......<3




Sitter hemma och kan inte sova och det e helt sjukt med tanke på vad klockan är....men ska försöka.

                                       GodNatt  
                                          Mikaela Lina Beijer

Fredag

Idag e det fredag och jag längtar efter att få komma hem.
Idag ska vi rida två roadwork lektioner, skulle igentligen bara rida en eftersom att jag i morse skulle rida Corsica för Bollerup. Dem skulle komma och se på deras hästar, men så självklart stoppade det här jobbiga vädret dem också.

Jag måste säga att jag e väldigt glad över att jag har kunnat åka med ida på morgonen för det är inget roligt väder att köra i + att hon är van vid det, ja det märks. Med tanke på hur min bil ser ut så hade jag kört i diket för länge sen..hhahah ;D

Nu ska jag och Sandra ha enskillt samtal om vårt examensarbete, får se hur det kommer gå men hoppas på att vi snart får godkänt vår arbetsplan.

Ska gå med kingen sen till hovslagaren, så kanske man kan brodda ordentligt sen när det behövs.

Har ganska Mkt att göra idag:
Ska skriva färdigt dem sista riddagböckerna
Rida Kingen
Jag och Ida ska städa vår lägenhet. Ja det behövs verkligen:)
Jobba med Examensarbetet.
Rida + Frisera mina skolhästar.
Väga Corsica + Kingen.
Putsa.
Packa för både mig och hästen.

Hur ska jag hinna? Inser nu att det kommer ta ganska lång tid och speciellt nu när det blev att jag inte skulle rida Corsica på morgonen.

Lägger upp lite bilder senare

Ciao //miki

Snart egen studietid!!

Ja eller vad man säger!!
Ska bli skönt att komma hem till Hbg i alla fall  i två veckor. Har varit hemma idag med för mår inte alls bra, men min feber har försvunnit i alla fall så kan ju hoppas på att jag mår bättre imorgon. Har redovisning tillsammans med ylva imorgon om våran affärs idee. :)

Ska under v 52 och 53 försöka få jobbbat lite med mitt och Sandras projektarbete. Ska också passa på att byta mina stövlar efetersom att jag får helt nya.

Inatt åkte bebban och Linus till Spanien och Mamma och Björn kommer hem efter två veckor där på lördag!! saknar er så grymt mkt och ska bli sjukt mysigt att få tillbringa julen tillsammans med er.

Och julklappar.... det är väldigt skönt att vi har samma uppfattning om det. Att man bara byter pengar. Känns därför roligare att man kan köpa sig det man själv vill ha.
 Och det viktigaste av allt är att Jag har min Familj och dem jag älskar att fira min jul med. Allt annat betyder ingenting om man inte har det.

Nu beger jag mig till min fina häst för vi ska ut och promenera i snön.... vem vet kommer kanske ett mysigt kort till bloggen sen:)

Älskar min stjärna<3

Se ya :D


...................................................





Du Betyder allt för mig, Jag älskar dig.

..........

Mår piss just nu. Fanns bara ett ljus i mitt liv och idag känns det som att det slocknat och då har jag heller inget som jag brinner för. E det så här det känns när någon sätter en kniv i hjärtat på en????
 

Stress

Trött på att det alltid ska bli att man sätter allt åt sidan. Men ha just nu väldigt lite tid och det speciellt till att updatera bloggen exempelvis.
 Har haft en sjukt tråkig helg och detta håller på att ta kål på en långsamt...all stress, skola och så vidare.
Ligger just nu hemma och mår piss haft huvudverk och feber. Spyde blod igår och undrar om det e som man långsamt håller på att tina bort eller om det är av hela situationen.

Känner att det blir väldigt mkt klagande men när ska dem någonsin förstå??......Vi e människor vi också.

Har också insett att man kanske inte ska lita på dem man tror att man kan göra det på. Det är ju definitift så att dem som ställer upp för en dem ställer jag upp för tillbaka till 110%.

Under helgen blev jag också av med min jacka och i den så hade jag mitt bankkort,körkort, mobilen, min ipod och min kamera. Så jävla lyckad helg.
Palla med allt jävla folk.......bara hatar allt just nu.


Är glad att jag har mina vänner som jag vet att ni alltid ställer upp för mig.
Tack IDA Och YLVA för att ni finns. Tycker om er!! <3






RSS 2.0