Snälla,Snälla,Snälla.

Under dagen som gått så har vi gjort ganska mkt. Jag vaknade kl 12.30 utav ett telefonsamtal från syrran som ville att vi skulle komma in och köra till systemet och handla lite dricka inför kvällen som egentligen skulle blivit utgång. Igår så blev vi bjudna till att komma och äta mat hos Björn och Mamma, och nu i efterhand så är jag glad för att jag inte tackade nej för F** va gott det var. Något helt annat än den j*vla student maten som man får leva på.

Under maten tittade vi på melodifestivalen, och ibland undrar man var fan Sverige är påväg. Jag säger bara Caroline af Ugglas.... Seriöst.
Antingen så gör du det för att du inte är medveten om hur du låter eller för att folk bara ska störa sig?? Isåfall har du ju lyckats!!
Vilket fall som så hade vi väldigt trevligt.

Älskar att komma hem till Helsingborg och längtar till sommaren när man kan sola och bada med sina syskon och vänner. Saknar er<3
 
Ikväll har vi haft en mysig hemma kväll och spelar Xbox 360. Vi har spelat Lips, sene it och en guitarr hero med älskling och syskonen med pojkvänner. Och massa mysigt. Har smakat den nya cidern Xider Jasmine, Peach ...väldigt god. Tycker att ni ska smaka dem.

Tänkte kanske sticka in till Helsingborgs ridhus och titta på tävlingarna imorgon!! Åker också tillbaka till skolan för en ny vecka om vädret tillåter!!  Det snöar riktigt mkt ute nu. Denna veckan blir det mkt, jag har ridning och stalltjänst ibland alla hingstar som kommer att vara på Flyinge. Suck. Men ser fram emot bruksprovet och helgen.

Igår var vi förövrigt på Väla, köpte en ny tröja och nya underkläder.

Nu blir det en varm dusch och sen kallar sängen!
                                                                                                                
                                                                                                      xoxo Miki.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0