Gott&blandat.

Tentan blev ganska lyckad fast att jag inte han skriva ordentligt på dem tre sista frågorna. Hade tentagenomgången i morse. Efter tentan så hade Mia självklart foderstater som vi skulle räkna, Jag med flumissarna Johanna,Erika och emelie gick in och satte oss i grupprummet, haha det sämsta vi kunde gjort. För självklart hittade vi på annat att göra.
Ja så kan det gå om man går på Alnarpsfest och killarna bjuder  .



Btw!! Keno vi har hittat lösningen på biggans knaseri:) 
Jag, Johanna, Erika och Emelie passa på att lösa fallet när vi ändån hade lite att göra!! LoveLove<3

 

 Inte mkt att säga på mentorstiden heller utan drog hem och käkade lunch sen hade vi ridteori med redovisningar..Har förövrrigt sprungit till skolan idag:) och gott fram och tillbaka. Förbereder sig innför sommaren.

Byggde fram banan, och hade sedan hoppträning för Peter. Är faktiskt ganska nöjd idag. Dem linjer som vi hoppade kändes väldigt bra och även första banan. Missade att rida ut vägen till sista bara. Men annars väldigt nöjd.  Efter mig hoppade Ylva och Mian banan och hade sen en samling, sen skulle vi hoppa om banan igen och hade skrittat ganska länge så andra banan känndes inte lika  bra som första men är väldigt nöjd ändån.
Ser fram emot torsdag, då vi hoppar terrängen. Men tycker faktiskt lite synd om Johanna,Sandra m flera som ska rida sitt program på Måndag.
 Att få dem så lydiga och framme för skänkeln som vi skulle ha dem idag också hoppa terräng på torsdag, "det förstör ju lite, men det är ju den andra gruppens problem på måndag" sa Peter. Ja så kan man ju också  se det men tror att ni reder ut det bra ändån<3

Har varit och hämtat sofia vid tåget nu ikväll, stackarn hade fått stå upp efter att dem var tvugna att byta tåg för att deras var ström löst. Hatar SJ, och för er som inte vet det så får du inte åka med Öresundstågen inom skåne om du inte har köpt en SJ- biljett. Så dem biljetterna som du köper i dem vanliga automaterna gäller inte på Öresundstågen längre. Tro mig!! Märkte det i fredags, fick vänta på nästa pågatåg mot Helsingborg, fast att det typ gick 4 där emellan som gick mot Helsingborg. Jaja, Man lär av sina misstag och nu vet jag ju det!!

Eftersom att tåget var försenat så hann jag och keno sticka och sola innan.  Låg och tänkte på en sak, När du kommer till ett ställe där du ska sola!! Vad är det första du tittar på/efter på personen som solat innan dig??När han/hon kommer ut!!
Haha sug på den!! Vill du se vem det är??, eller tittar du efter hur rödbränd eller brun personen är?? E han/hon snygg?? Vem vet du kanske träffar ditt livs största kärlek där. Haha..och så ser man ut som man gör efter solen:) 

Tentan börjar att närma sig så det är väl dags att plugga lite,
och glöm nu inte festen på Fredag.

                Ciao


Kommentarer
Postat av: Emelie

Love <3

2009-04-01 @ 21:19:50
URL: http://uptowngirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0