Fölvak..

Hej!!
Nu sitter jag och Johanna på Flyinge och klockan är 22:45  och vi har fått sällskap utav sandra som hjälpte oss att lösa "dagens fråga" (Det är en fråga som man får av dem som suttit fölvakter dagen innan, som ska vara löst till dagen efter och då ska man skriva en ny till dem som ska sitta nästa natt). 
 I vårt fall så blir det Erica och Keno....Haha ska se om vi kan hitta på något som ni inte kan lista ut??  
 
Vår fråga från madde och Mikaela:  I stället för dagens (eller nattens blir det ju egentligen) fråga, så har vi knåpat ihop ett uppdrag. Det blir lite av en skattjakt =)..... Märks det att vi inte har såmkt att göra??Haha tror att jag och johanna har nog inte fått tänka så mkt på länge till och med att Sandra tyckte att det var lite svårt.

Började med ledtråd:

Nr 1 - Alla i grupp C&D klarade sina examen i ridkonst, Jätteduktigt!! Är man däremot väldigt väldigt dålig på något kan man kallas för en _ _ _ _?. Leta under detta som kan symbolisera detta ord för vidare instruktioner.
Jag och johanna kom på att det måste vara under soptunnan Ja det var det.

Nr 2 - Ahaa ni hittade rätt alltså! Det betyder att ni inte är några sopor!=) Var glada för det. Mindre glad kan man bli om man snubblar på mål linjen och missar en blå/gul rosett. Leta bakom den färg man får istället. Alltså en av dem blå rosetterna som hänger här inne. På den stod det.

Nr 3 -  Blå rosett! Helt korrekt!Vi får försöka att göra det lite svårare för er helt enkelt. På tal om svårt... Vi i hp 1 hade nyligen en tenta i ett ämne där det togs upp ganska mkt. 3 typer av anordningar för detta finns i rummet..... sök och ni skall fina.....=) Hittade den lapen i en vemtilationslucka.

Nr 4 - Äh, typiskt ingen skatt här heller..... Den måste vara gömd påett väldigt bra ställe..Det finns ett speciellt ställe man vanligen gömmer sig på om man snabbt behöver bli osynlig, man får dock passa sig för en viss typ av luddiga råttor..Tittade under sängen och då trillade lappen ner av sig själv...hahha.

Nr 5 -  Några rottor kanske men ingen skatt... Katten oxå!! Nu ska ni inte låta detta "hindra" er... Man kan ju faktiskt stöta på ett och annat "hinder" på väggen..(Nej, jag har inte stavat fel). Den lappen hittade vi bakom en teckning med ett hinder på som satt på väggen.

Nr 6 - Tycker ni att det börjar bli jobbigt? Oroa er inte , snart kommer det att ljusna... Förutsatt att denna inte släcks sök bakom källan till allt ljus.

Nr7 - ABBA har gjort en hel del bra musik, ofta använd i kur pogrammen! Det finns en speciel låt man kan illustreer med hjälp av  något som finns i detta rum. Eftersom att vi redan sett att det låg en lapp vid telefonen så var det ju ganska ekkelt.

Nr8 - Och på den stod det om jag var du skulle jag inte enbart lyfta på luren.... Haha jag och Johanna fattade inte så Sandra kom fram till att vi skulle lyfta upp hela telefonen och inte bara luren...Haha smart du e Sandra.

Sen fick vi tre dela på två välförtjänta rollokolor :D Tusen tack Madde och Mikaela. Fick oss att underhålla oss själva i alla fall.

Känner just nu att det är brist på annat för annars hade jag inte suttit här och skrivit. Behöver plugga men vem har lust till det kl 3 på natten. Jaja sitter här och kollar så att allt är ok med Natty Light. Just nu så ser det lungt ut och johanna ligger och sover.

Kollade på Cauty ugly, har ju inte så mkt annat att se på här har redan tittat på  Flyingedagarna på VHS sen 1994 haha... Peter och Kyra red en spegelritt. Peter hade Robin Z och red på kandar med frack och allt men med hoppsadel....Riktigt prydligt faktiskt..

Sitter just nu och kollar på den fjärde filmen.

Kanske bör plugga lite ska sitta uppe 3 timmar till sen ska vi:

- Forgonfodra i stostallet kl 6 + tempa Natty Light.
- Sen börjar jag min salltjänst kl 06:30
- Dirrekt efter stalltjänsten sticker vi till Jägersro och ska ha galopp introduktion.
- När vi kommer hem från Jägers ska jag hoppträna för Ankan.
-  Kanske någon gång efter plugget där på kvällen så kan man kanske få lite sömn.

                                                                                       

                                               
                                                                                               Ciao Miki


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0